Chcela predať svoje deti aby mohla naďalej randiť

NETKY.SK • 22 Február 2020, 08:05 • 2 min
Chcela predať svoje deti aby mohla naďalej randiť

MOSKVA - Toto je naozaj choré. Kam tento svet speje? Úplne odporného činu sa dopustila dvadsaťtriročná matka samoživiteľka, za čo teraz pôjde na štyri roky za mreže. Barnokhon Kyzy Rasulzhan sa totiž pokúsila predať dve zo svojich troch potomkov, a to ešte predtým, ako sa vôbec narodili. Polícia ju chytila ​​priamo pri čine.

slovakia

left justify in out

Otrasným prípadom sa musel zaoberať ruský súd v Moskve, ktorý nakoniec matku Barnokhon Kyzy Rasulzhan poslal na štyri roky do väzenia. Chcela sa zbaviť vlastných detí za účelom zárobku, ale aj kvôli tomu, aby mohla randiť s mužmi. Deti jej skrátka prekážali.

 

Chcela ich predať

Ruska bola políciou zatknutá po tom, čo sa pokúšala predať dieťa na čiernom trhu. Matka samoživiteľka vychovávala tri deti, údajne malo každé iného otca, uvádza extra.cz. A pretože jej deti prekážali pri randení, vymyslela zlomyseľný plán, ako sa malých ratolestí zbaviť.

 

img

 

Dve z nich sa snažila predať, a to ešte pred ich narodením. V roku 2017 pridala na internet inzerát, kde jedno z detí ponúkala, lenže ruskej polícii sa ho podarilo zaznamenať. Aktivisti, ktorí sa snažia čiernemu obchodovaniu s deťmi zabrániť, zinscenovali, že chcú dieťa od Barnokhon kúpiť.

 

Prichytená pri čine

Tá sa kvôli tomu vydala do Moskvy a keď preberala peniaze za ešte len týždenné dievčatko, spadla klietka a žena bola zatknutá. Aktivistka Julie, ktorá mala dieťatko odkúpiť, uviedla, že Barnokhon sa nezaujímala o to, čo s dievčatkom bude ďalej. "Povedala mi, že je jej jedno, aký osud jej dieťa čaká a že až dokončíme kúpu, bude to, ako by sme sa nepoznali," oznámila aktivistka s tým, že táto krkavčia matka žiadala za dieťa 1 milión rubľov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies