Prostitútka odkazuje obyčajným ženám: Ste hlúpe, keď chodíte do práce

NETKY.SK • 4 November 2016, 15:41 • 2 min
Prostitútka odkazuje obyčajným ženám: Ste hlúpe, keď chodíte do práce

LONDÝN – Dvadsaťpäťročná Simone Toon je nezamestnaná a aj napriek tomu nosí luxusné oblečenie, jazdí na drahom aute, chodí na exotické dovolenky a na nákupy do Dubaja, dokonca ani nevie variť.

slovakia

left justify in out

Simone jej drahý životný štýl platia starší a bohatí muži. Robí im totiž luxusnú spoločníčku. „Môj posledný klient mi zaplatil noc v luxusnom hoteli v Londýne, kúpil mi Mini Cooper za 17-tisíc a Roleky za 13-tisíc. Minule mi kúpil výlet do Paríža, na ktorý som išla spolu s mojím priateľom,“ povedala Simone. Áno čítate dobre, Simone má priateľa.

 

 

 

Pre britské médiá opísala svoj bežný deň: „Zobudím sa okolo obeda – nenávidím rána. Idem do fitka, kde cvičím 2-3 hodiny, potom idem buď do solária, alebo na nechty. Okolo 16-17tej idem s kamarátkou na obed a večer sa pekne oblečiem a idem von. Raz za týždeň si kúpim novú kabelku.“

 

 

 

Tento životný štýl ju stojí v priemere 4-tisíc libier mesačne.

 

Najdrahší darček, aký kedy dostala bolo auto Rage Rover Evoque v hodnote 25-tisíc libier.

 

 

 

Napriek tomu, že všetci vedia, že je luxusná prostitútka, hovorí o sebe, že je iba spoločníčka. Jej život sa jej páči, a preto nechápe ženy, ktoré chodia do práce. „Ženy, ktoré pracujú na plný úväzok sú hlúpe. Je oveľa jednoduchší spôsob, ako si zarobiť na živobytie,“ povedala pre denník Sun.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies