Prosba prezidenta nepomohla, Halilhodžič ide do Trabzonsporu

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 09:10 • 2 min
Prosba prezidenta nepomohla, Halilhodžič ide do Trabzonsporu

ALŽÍR - Alžírska futbalová asociácia (FAF) v oficiálnom komuniké potvrdila, že tréner Vahid Halilhodžič končí na lavičke osemfinalistu MS v Brazílii. Informovala v pondelok agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Bosniansky kouč sa tak rozhodol sám, napriek tomu, že ho predstavitelia asociácie, fanúšikovia a dokonca aj prezident krajiny Abdelaziz Bouteflika prosili, aby zostal pri tíme pracovať aj ďalej. Šesťdesiatjedenročný Halilhodžič priviedol Alžírsko prvýkrát v dejinách do vyraďovacej fázy turnaja, tam už jeho mužstvo nestačilo na favorita z Nemecka a podľahlo 1:2 po predĺžení. "Púštne líšky" hrali na finálovom turnaji štvrtýkrát.

 

"Rodinné dôvody a lákanie nových športových výziev najviac ovplyvnili moje rozhodnutie," uviedol tréner. Ten by sa podľa najnovších informácií už tento týždeň mal stať novým kormidelníkom tureckého Trabzonsporu.

 

Halilhodžiča na poste pri reprezentácii Alžírka nahradí Francúz Christian Gourcuff.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies