Prokuratúra preveruje financovanie KDH

NETKY.SK • 26 November 2010, 13:08 • 2 min
Prokuratúra preveruje financovanie KDH

Prokuratúra preveruje financovanie KDH

slovakia

left justify in out

img

Prokuratúra preveruje trestné oznámenie súvisiace s financovaním KDH, podať ho mala "v týchto dňoch" firma, ktorá bola v minulosti sponzorom hnutia. V dnešnom vydaní to uvádza denník Pravda s odvolaním sa na svoje informačné zdroje.
      "Okrem financovania SDKÚ a Smeru preveruje prokuratúra aj financovanie KDH," potvrdil pre denník generálny prokurátor Dobroslav Trnka. Pripustil, že podnet súvisí so sponzorovaním KDH, meno firmy, ktorá dala oznámenie, však odmietol spresniť. "Od príslušnej firmy sme si už zabezpečili všetky účtovné doklady, všetky objednávky a fakturácie," dodal Trnka.
      KDH zatiaľ informácie o tomto podnete nemá. "Nemáme informácie o spomínanom podnete. KDH doteraz v tejto veci nikto z Generálnej prokuratúry nekontaktoval," odkázal denníku hovorca KDH Matej Kováč.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies