Anna Šišková v Chorvátsku utrpela zranenie kvôli exotickému ovociu

NETKY.SK • 25 August 2020, 22:27 • 2 min
Anna Šišková v Chorvátsku utrpela zranenie kvôli exotickému ovociu

Ako rýchlo sa dovolenka snov môže premeniť na bolestivý zážitok, zistila slovenská herečka Anna Šišková (60), ktorá si po svojej narodeninovej oslave v Chorvátsku zlomila zápästie. Nebyť však rýchlej reakcie, mohla dopadnúť horšie.

slovakia

left justify in out

Oslava jubilejných šesťdesiatin sa proste musela uskutočniť pri mori. Anne do Chorvátska prišli popriať aj jej dve dcéry, herečky Dorota (37) a Tereza (32) Nvotová. Celá dovolenka prebiehala, ako najlepšie mohla, kým Anna nedostala chuť na šťavnaté ovocie.

 

"Chcela som si odtrhnúť figu. Bola tam taká kamenistá pôda a suchá zem. Ja som z jedného kameňa preskočila na breh, samozrejme to bolo úplne suché, noha sa mi hodila medzi. Aby som nespadla na chrbát, tak som si tam dala ruku a v zápästí si ju zlomila," prezradila serveru Nový čas.

 

 

Šiškovú okamžite prepravili do nemocnice, kde jej ľavú ruku po lakeť zabalili do sadry, navyše bez umŕtvenia. "Trochu som si vytrpela," priznala. Po návrate na Slovensko podstúpila ešte jednu návštevu doktora a dostala druhú sadru. Ruku nebude môcť používať celých šesť týždňov.

 

Okamžite zistila, aký veľký problém je fungovať len s jednou rukou. "Je to katastrofa, nikdy by som nepovedala, že tak moc potrebujem ľavú ruku. Ani chleba alebo paradajky nedokážem nakrájať."

 

Šišková dodala, že to nie je jej prvá zlomenina. Odmala vraj trpí početnými úrazmi. "Som ako ten francúzsky herec Pierre Richard, tomu sa stále niečo dialo."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies