Projekt polície pre najmenších „Póla radí deťom“ učí, zabáva a pripravuje deti na reálne životné situácie

NETKY.SK • 14 Január 2024, 17:53 • 2 min
Projekt polície pre najmenších „Póla radí deťom“ učí, zabáva a pripravuje deti na reálne životné situácie

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Projekt "Póla radí deťom" sa v Liptovskom Mikuláši stretol s nadšením prvákov. Deti sa mohli dozvedieť o bezpečnosti, číslach tiesňového volania, ale aj čosi o zásadách bezpečného správania sa.

slovakia

left justify in out

Skúsená policajtka Anka prezentovala projekt „Póla radí deťom“ prvákom na Základnej škole J. Kráľa v Liptovskom Mikuláši. Malí školáci sa tak dozvedeli niečo o práci polície, zásadách bezpečného správania sa v cestnej premávke, či k cudzím ľuďom, zopakovali si čísla tiesňového volania a hovorili aj o miestach, kde je bezpečné, či naopak nebezpečné sa hrať.

Počas stretnutia pracovali s pracovným zošitom, riešili rôzne úlohy, maľovali, hľadali správne odpovede a išlo im to výborne, a keďže Póla má pre deti pripravené ešte ďalšie užitočné rady, už teraz si dohodli budúci termín návštevy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Polícia SR - Žilinský kraj / Facebook, Foto: Polícia SR - Žilinský kraj / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies