VIDEO: Čo si myslí Robert Kaliňák o vulgárnych útokoch "kamošov" z chaty?

NETKY.SK • 29 Október 2021, 20:18 • 2 min
VIDEO: Čo si myslí Robert Kaliňák o vulgárnych útokoch "kamošov" z chaty?

Partička z chaty na uniknutom videu sa nevyjadrovala o Robertovi Kaliňákovi príliš pochvalne. Chceli mu zabodnúť vidličku do čela a zhodiť ho z motorky. Spočiatku to vyzeralo tak, že Kaliňák zahrá tento problém do autu, no napokon sa vyjadril. V článku nájdete video s jeho vyjadrením!

slovakia

left justify in out

"Behá s tými očami, do p*..., doľava, doprava, doprava, doľava, do p*..., tak jak potkan," pridal sa k ostatným Miroslav Bödör. Para dodal, že preto ho volajú "Kaliho oči".

 

img

 

Kaliňák však prekvapil a svojich "priateľov" sa dokonca  ich zastáva. Na sociálnej sieti zverejnil video, ktoré môžete vidieť nižšie, kde hovorí, že rozumie synovi Tibora Gašpara. Rovnako rozumie aj majiteľovi nitrianskej bezpečnostnej služby, ktorý má zase vo väzbe syna. 

 

Prečítajte si napríklad: Zverejnenie dôkazov z prebiehajúceho trestného konania je neprípustné

 

img

 

"Každý sme už zažili pohádanie sa v práci, v rodine, s priateľmi a mnohokrát by sme boli prekvapení, čo sme v hneve povedali. Chápem pocit frustrácie a nemohúcnosti syna, ktorý má vo väzbe otca a podobne aj otca, ktorý má vo väzbe syna. Ich správanie je pochopiteľné, no obrovskou hanbou je správanie tých, ktorí tieto nezákonné odposluchy vykonali a posunuli novinárom, ale aj bezškrupulóznych novinárov, ktorí ich zverejnili," vyjadril Kaliňák.

 

Súvisiaci článok: Advokát Para reaguje na zverejnené videá: Je zarážajúce, že sa sleduje obhajoba a opoziční politici!

 

"Zverejnili nahrávky súkromných osôb, súkromného rozhovoru o súkromných problémoch a frustráciách, ktoré nemajú nič spoločné s trestnou činnosťou alebo nelegálnou činnosťou. Bol to rozhovor ľudí, ktorí sa už rok nevedia domôcť spravodlivosti, ktorí rok bojujú s týmto vražedným systémom, ktorý mučí ľudí ako v stredoveku v nezákonných väzbách, o čom aj dnes vyšiel rozsudok ústavného súdu o tom, že Monika Jankovská bola nezákonne vo väzbe,“ povedal.

 

img

 

Tieto veci podľa Kaliňáka dávajú ľuďom právo byť nahnevaní a frustrovaní. „Našťastie dnes existujú digitálne stopy, ktoré sa nedajú zamiesť a všetky tieto veci sa budú dať v budúcnosti vyšetriť. Už dnes vidíme, akým spôsobom reaguje špeciálna prokuratúra, ktorá hovorí, že nie my sme posunuli tieto videá do novín. Vždy tí vyšší páni sa vyhovoria na tých menších, ale v tomto prípade mám pochopenie pre to, čo bolo povedané na tých videách, pretože ich syn, ich otec sa stali rukojemníkmi tohto súboja, ktorý dnes predvádza táto nemohúca vláda,“ dodal.

 

Prečítajte si: Veronika Remišová: Väzby a skupiny, ktoré v minulosti profitovali zo štátu, fungujú aj dnes

 

 

"Pred niekoľkými rokmi existovala úradníčka na ministerstve vnútra, ktorá otvorene kritizovala ministra vnútra, teda mňa. My sme ju nevyhodili, pretože ja som zástancom demokracie. Ale ona si tak mylne myslela, že po voľbách, keď sa stala štátnou tajomníčkou na ministerstve školstva, že to bude tak ako za SMERu, že môže kritizovať, že kritika posúva veci dopredu. Aká bola ale odpoveď strany SaS na to, že kritizovala ich ministra? Vyhodili ju ako špinavé prádlo a nikto po nej ani neštekol. A to je ten rozdiel, vždy klamali, vždy podvádzali, ku všetkým funkciám sa dostali podvodom. Každý sa raz pohádal doma, v práci, s priateľmi. Ale keby niekto pustil rozhovor, čo večer v afekte porozprával, tak by sa jeho uši čudovali, čo jeho uši rozprávajú...“ uzavrel.

 

Možno vás zaujme: VIDEO: Mladý Kaliňák išiel osobne do firmy Tipos, aby sa jej šéfa spýtal na podozrenia z vysokej odmeny

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies