Program tatranských Vianoc pokračuje rozprávkami a ľudovými tradíciami

NETKY.SK • 27 December 2012, 12:54 • 2 min
Program tatranských Vianoc pokračuje rozprávkami a ľudovými tradíciami

Program tatranských Vianoc pokračuje rozprávkami a ľudovými tradíciami - Kultúra Seriál vianočných podujatí vo Vysokých Tatrách dnes pokračuje na Štrbskom Plese, a to Čarovnými Vianocami s rozprávkami a ľudovými tradíciami. Povozy s ľudovou hudbou, rozprá

slovakia

left justify in out

img

Seriál vianočných podujatí vo Vysokých Tatrách dnes pokračuje na Štrbskom Plese, a to Čarovnými Vianocami s rozprávkami a ľudovými tradíciami. „Povozy s ľudovou hudbou, rozprávkové kráľovstvo a detské predstavenia v Hoteli FIS doplní ešte otvorenie vianočných trhov priamo pod skokanskými mostíkmi,“ priblížila výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie Región Vysoké Tatry Lenka Maťašovská.
      O deň neskôr, v piatok 28. decembra sa môžu návštevníci podtatranskej metropoly tešiť na živé soby, fotenie s Mikulášom, jazdu na koči do historického centra Spišskej soboty, či horúci punč a pečené gaštany. K tomu sa pridá aj koncert hudobnej skupiny Free Voices a huslistu Filipa Jančíka. V rámci celodenného programu je pripravená aj charitatívna zbierka. Celé podujatie bude situované v popradskom aquaparku.
      „Lyžiarske stredisko Tatranská Lomnica zase ožije v sobotu 29. decembra popoludní, kedy sa priamo pri lanovke o zábavu postará skupina Vidiek so svojim osvedčenými hitmi. Ako predkapela sa na pódiu predstaví DJ Different a predkapela Zlesapočujem,“ dodala Maťašovská.
      Program tatranských Vianoc bude pokračovať v nedeľu 30. decembra v kongresovej sále Grand Hotela Bellevue, kde odspievajú svoj vianočný koncert pod názvom Exclusive, charizmatická speváčka a líderka projektu AMERICAN DIVAS Natascha Wright a spevák, klavirista a skladateľ Alfred Mccrary, ktorý spieval spolu s Michaelom Jacksonom v niekoľkých skladbách.
      „Posledný deň v roku bude plný hudby, zábavy a tanca. Počas dňa sa budú môcť návštevníci zabaviť na „Predsilvestrovskom jašení na svahu“ v Tatranskej Lomnici a na Štrbskom Plese, kde sa o zábavu postarajú DJ, ktorí budú mať svoje mixážne pulty priamo na svahu na ratrakoch. Posledné hodiny v Aquacity Poprad zase budú patriť šampanskému v bazénoch, laserovej show a natáčaniu nového videoklipu DJ Ega,“ upozornila Maťašovská.
      Všetky podujatia v rámci Tatranských Vianoc sú bezplatné a určené pre širokú verejnosť. Koncerty, ktoré sa ale uskutočnia v kongresových sálach, majú obmedzené kapacitu 350 ľudí. „Ide o koncert Free Voices a Filipa Jančíka v AquaCity Poprad a Vianočný koncert „Exclusive“ v Grand Hoteli Bellevue,“ uzavrela.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies