Problémy v tíme Interu Miláno, Škriniar sa zrejme zápasu reprezentácie nezúčastní

NETKY.SK • 18 Marec 2021, 17:32 • 2 min
Problémy v tíme Interu Miláno, Škriniar sa zrejme zápasu reprezentácie nezúčastní

Sobotnajší duel medzi medzi Interom Miláno a Sassuolom musí byť preložený. V tíme Interu bolo potvrdených niekoľko pozitívnych prípadov nakázy koronavírusom.

slovakia

left justify in out

Testy pozitivitu najskôr odhalili u brankára Samira Handanoviča a obrancu Danila D'Ambrosia, po nich však nasledovali aj obranca Stefan de Vrijo a stredopoliar Matías Vecini.

 

Karanténe sa tak Milánčania nevychnú, čo znamená, že nemôžu vycestovať ani do zahraničia. To ovplyvní aj náš národný tím, keďže v nominácii trénera Štefana Tarkoviča na marcové súboje v kvalifikácii o postup na budúcoročné MS totiž figuruje aj stopér milánskeho Inter Milan Škriniar.

 


Príslušné zdravotnícke autority dočasne prerušili činnosť celého klubu na štyri dni, týka s to aj spomenutého ligového stretnutia. "Všetci hráči tiež majú zákaz cestovať a plniť si reprezentačné povinnosti," uvádza sa vo vyhlásení Interu Miláno.

Milánčania podstúpia ďalšie kolo plošného testovania v pondelok, po ich výsledkoch budú známe ďalšie kroky. Je možné, že potom futbalisti dostanú povolenie pridať sa k národným tímom. Inter má v Serie A šancu na zisk domáceho titulu po viac ako dekáde. Zverenci trénera Antonia Conteho majú na čele tabuľky náskok deviatich bodov pred mestským rivalom AC Miláno.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies