AKTUALIZÁCIA: NAKA pátra po podnikateľovi, ktorý je známy ako "Pán X"

NETKY.SK • 25 Marec 2021, 08:58 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: NAKA pátra po podnikateľovi, ktorý je známy ako "Pán X"

Peter Košč je podnikateľ, ktorý sa okrem spomína napríklad v utajenej akcii SIS, ktorá odpočúvala stretnutie politikov Jaroslava Haščáka v konšpiračnom byte na Vazovovej ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

AKTUALIZÁCIA

Vyšetrovanie Košča podľa portálu Aktuality.sk súvisí s podozrením, že poskytol úplatok 50-tisíc eur bývalému špeciálnemu prokurátorovi Dušanovi K. Ten z uvedeného dôvodu čelí ďalšiemu obvineniu z prijímania úplatku. Podľa televízie Joj hľadaný podnikateľ, ktorý sa nachádza v zahraničí, už informoval policajného vyšetrovateľa o termíne svojho návratu na Slovensko.
 

img

 

Pôvodný článok

TV Joj informuje o tom, že podľa ich informácií po podnikateľovi pátra NAKA. Podľa zdroja TV Joj  má Národná kriminálna agentúra v úmysle Košča obviniť pre korupciu.

 

Joj taktiež informuje, že ak NAKA Košča nevypátra, je tu predpoklad, že sa Košč o úmysle vyšetrovateľov zadržať ho včasne dozvedel a utiekol. Nie je vylúčené ani to, že by sa tak mohol zdržiavať napríklad vo východnej Afrike na ostrove Seychely, kde môže vlastniť rezidenciu a mať vytvorené zázemie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona