Pripravujú pokračovanie filmu Dobrodružstvá rabína Jacoba

NETKY.SK • 2 December 2016, 15:48 • 2 min
Pripravujú pokračovanie filmu Dobrodružstvá rabína Jacoba

BRATISLAVA - Obľúbená francúzsko-talianska komédia Dobrodružstvá rabína Jacoba (1973) sa dočká pokračovania.

slovakia

left justify in out

Ako informoval portál Deadline, filmárka Daniele Thompson, ktorá spolu so svojím otcom Gérardom Ourym stála za vznikom spomínanej snímky, plánuje nakrútiť jej druhú časť. Novinka by mala mať názov Rabbi Jacqueline a 74-ročná rodáčka z Monaca na nej bude pracovať spolu s autorom komiksov Julom. Výrobu snímky, ktorá vznikne viac ako 40 rokov po uvedení prvého filmu, bude zastrešovať spoločnosť Haut et Court. Tvorcovia plánujú Rabbi Jacqueline uviesť do kín na Vianoce v roku 2018.


Snímka Dobrodružstvá rabína Jacoba sleduje príbeh podnikateľa Victora Piverta a rabína Jacoba, ktorí cestujú do Paríža, aby mohli navštíviť dôležité rodinné oslavy. Po sérii nešťastných náhod Piverta prenasleduje skupina zabijakov a aj polícia, a tak sa utekajúc pred nimi preoblečie za rabína, na ktorého sa podobá. To však spôsobí ďalšiu sériu vtipných príhod. Titulnú postavu si zahral legendárny herec a komik Louis de Funes. Snímka má na konte nomináciu na Zlatý glóbus.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies