Pripravujú crossoverovú epizódu seriálov Hrozba z temnoty a Scooby-Doo

NETKY.SK • 19 Máj 2017, 14:47 • 2 min
Pripravujú crossoverovú epizódu seriálov Hrozba z temnoty a Scooby-Doo

BRATISLAVA - Americká televízia CW pripravuje crossoverovú epizódu seriálov Hrozba z temnoty (2005) a Scooby-Doo (1969). Predstavitelia bratov Winchesterovcov Jensen Ackles a Jared Padalecki z prvého menovaného projektu, to oznámili počas štvrtkovej prezentácie nových produktov televízie CW, ktorá ho vysiela.

slovakia

left justify in out

Epizóda bude súčasťou pripravovanej trinástej sezóny Hrozby z temnoty a bude animovaná, pričom aj spomínaní bratia v nej budú kreslení a spoločnosť im bude robiť práve rozprávajúci pes Scooby. Ďalšie detaily o crossoverovej časti zatiaľ nie sú známe.

Seriál Hrozba z temnoty je v súčasnosti najdlhším pôvodným seriálom v ponuke spomínanej televízie CW. Mysteriózna fantasy dráma sa zameriava na bratov Deana a Sam Winchesterovcov, ktorí sú lovcami zlých nadprirodzených bytostí. Okrem spomínaných Acklesa a Padaleckiho herecké obsadenie dopĺňajú Misha Collins, Mark Sheppard, Mark Pellegrino, Kim Rhodes či Samantha Smith.

Animovaná séria Scooby-Doo sa na televízne obrazovky po prvý raz dostala v roku 1969, odkedy sa dočkala viacerých televíznych aj filmových spracovaní, vrátane hraných celovečerných snímok Scooby-Doo (2002) a Scooby-Doo 2: Príšery vypustené (2004). Hlavnými hrdinami sú Fred, Daphne, Velma, Shaggy a ich rozprávajúca hnedá nemecká doga Scooby-Doo, kamaráti ktorí vyšetrujú záhady spôsobené naoko nadprirodzenými bytosťami. Aj napriek rôznym prešľapom a humorným situáciám sa im však vždy podarí odhaliť zloduchov skrývajúcich sa za maskami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies