Prípadné play-off medzi Chelsea a Arsenalom 26. mája

NETKY.SK • 18 Máj 2013, 08:52 • 2 min
Prípadné play-off medzi Chelsea a Arsenalom 26. mája

LONDÝN - Prípadný dodatočný duel play-off anglickej najvyššej futbalovej súťaže medzi FC Chelsea a Arsenalom sa uskutoční na domácom štadióne Aston Villy vo Villa Parku 26. mája.

slovakia

left justify in out

Ak v záverečnom 38. kole momentálne tretia Chelsea doma remizuje s Evertonom a mestský rival Arsenal Londýn zvíťazí v Newcastli o jeden gól, pričom strelí o dva viac ako Chelsea v spomínanom remízovom dueli, budú mať oba kluby rovnaký počet bodov (73) aj identické skóre.

"Vedenie súťaže sa rozprávalo s oboma zainteresovanými stranami a všetci účastníci diskusie sa zhodli na adekvátnom riešení. Všetci zastávame názor, že ak bude play-off kolo nevyhnutné, malo by sa uskutočniť čo najskôr po konci sezóny," uvádza sa v stanovisku Premier League. 

Tím, ktorý skončí na tretej priečke sa automaticky kvalifikuje do skupinovej fázy Ligy majstrov 2013/2014 a štvrté mužstvo si zaistí play-off kolo najprestížnejšej európskej klubovej pohárovej súťaže. Na štvrtom mieste ešte môže skončiť aj Tottenham Hotspur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies