Prievidžan žiadal od svojej matky peniaze pod hrozbou bitky

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 11:26 • 2 min
Prievidžan žiadal od svojej matky peniaze pod hrozbou bitky

PRIEVIDZA - Z pokračovacieho zločinu vydierania obvinil 13. mája policajný vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Obvodného oddelenia Policajného zboru (PZ) v Prievidzi 42-ročného Jozefa.

slovakia

left justify in out

Prievidžan sa niekoľkokrát svojej 73-ročnej matke v spoločnom byte vyhrážal, že jej ublíži, ak mu nedá peniaze. TASR dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová.

 

"Muž sa v januári matke vyhrážal, že ju podreže a podpáli, ak mu nedá 70 eur. Začiatkom mája sa jej opäť vyhrážal, že ju zabije a podpáli, ak mu nedá 50 eur. Keď mu vystrašená žena odmietla peniaze dať, tak po nej hodil sklenú fľašu a udrel ju do lýtka. Týmto jej spôsobil hematóm s opuchom predkolenia. O pár dní na to opäť v dopoludňajších hodinách svoje konanie opakoval. S oceľovou tyčou, dlhou asi 50 centimetrov, ju nútil, aby mu dala 50 eur, lebo ju inak zbije," uviedla Antalová.

 

Ako dodala, obvinenému Jozefovi v prípade, ak ho súd uzná za vinného, hrozí za uvedené skutky trest odňatia slobody na štyri až desať rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies