Kotlebovci sa zasa blysli v parlamente! Mazurek sotil koaličného poslanca

NETKY.SK • 12 November 2020, 13:58 • 2 min
Kotlebovci sa zasa blysli v parlamente! Mazurek sotil koaličného poslanca

BRATISLAVA – V Národnej rade došlo k ďalšej potýčke medzi poslancami. Milanovi Mazurekovi praskli nervy pre vizitku od koaličného poslanca Miroslava Žiaka.

slovakia

left justify in out

Poslanec Milan Mazurek zo strany Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko surovo odstrčil poslanca Miroslava Žiaka z strany SaS počas rozpravy v NR SR. Dôvodom bolo, že Žiak mu počas jeho monológu za rečníckym pultom priniesol odkaz, na ktorom bolo napísané „urevaný nácek“.

 

V tom, ako sa mu snažil Mazurek vytrhnúť odkaz z rúk, podišiel k Žiakovi a sotil ho. Následne k nim pribehol poslanec Miroslav Suja (ĽSNS), ktorý sa zmocnil odkazu s výstižným pomenovaním a papier roztrhal.

 

Poslanec Žiak neskôr povedal, že títo dvaja kotlebovci sa mu počas roztržky vyhrážali. Poradili mu, že nech to už nikdy nerobí, ak sa chce doma cítiť v bezpečí.

 

"Najskôr sa na mňa zahnal, následne prišiel za mnou a strčil do mňa spôsobom takým, že ako rozhodca by som udelil minimálne žltú kartu, následne prišiel ochrankár Suja a vytrhol mi môj papier surovo z rúk," napísal Žiak na sociálnej sieti Facebooku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies