ATP Cincinnati: Murray nestačil na Poliaka Hurkacza, Medvedev bez problémov do osemfinále

NETKY.SK • 19 August 2021, 11:02 • 2 min
ATP Cincinnati: Murray nestačil na Poliaka Hurkacza, Medvedev bez problémov do osemfinále

CINCINNATI – Turnaj ATP v americkom Cincinnati je v plnom prúde! Tenisový navrátilec Andy Murray sa s turnajom lúči tesne pred bránami osemfinále.

slovakia

left justify in out

Murray hral dobrý tenis, no na Hurkacza to nestačilo

Ďalší cenný skalp pre poľského tenistu Huberta Hurkacza, ktorému sa po wimbledonskom vyradení Rogera Federera podarilo vyradiť aj ďalšiu bývali svetovú jednotku Andyho Murrayho

 

Prvý set sa musel rozhodnúť v tajbrejku, v ktorom Hurkacz zvíťazil 7:6 (7:4), druhý set bol záležitoštou jedného strateného podania. Murray v predposlednom geme dal šancu Hurkaczovi na štyri brejkbaly a posledný z nich Poliak využil a zvíťazil 6:3.

 

 

 

Nasedená turnajová jednotka Daniil Medvedev sa bez problémov dostal do osemfinále, vo svojom zápase nedal šancu Američanovi McDonaldovi a suverénne zvíťazil 6:2, 6:2.

 

Pre finalistu z Toronta sa turnaj v Cincinnati predčasne končí, Riley Opelka nestačil na Nóra Ruuda, ktorý si zápas vybojoval 2:1 na sety 6:7, 6:0, 7:6.

 

Olympíjsky víťaz Alexander Zverev si pomerne jednoducho zaistil postup do osemfinále, keď zdolal Juhoafričana Harrisa 7:6 6:2. Práve Zverev a Medvedev patria medzi najväčších favoritov turnaja pri neúčasti "svätej" trojky Djokoviča, Federera a Nadala

 

 

Vondroušová neuspela v repete olympijského finále 

Odveta olympijského finále znova víťazne pre Švajčiarku Benčičovú. Na turnaji v Cincinnati zdolala Benčičová Voundroušovú 2:0 na sety 6:3, 7:5.

 

Turnajová štvorka Svitolinová prekvapivo podľahla nemeckej tenistke Kerberovej, ktorá v zápase skvelé zabojovala a zvíťazila 7:5, 2:6, 6:4. 

 

Azarenková v Cincinnati predvádza zatial fantastické výkony, turnajová štrnástka zdolala Rusku Samsonovú hľadko 6:2, 6:3. V ten istý deň stihla zdolať aj Američanku Riskeovú taktiež pomerne jednoducho 6:2, 7:5.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies