Pri výbuchu dosiaľ neznámej látky zomrel 35-ročný muž

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 14:34 • 2 min
Pri výbuchu dosiaľ neznámej látky zomrel 35-ročný muž

BREZOLUPY - Život 35-ročného muža si vyžiadal výbuch dosiaľ neznámej látky, ku ktorému došlo v stredu (15.7.) po 18.00 h v rodinnom dome v Jerichove, časti obce Brezolupy v okrese Bánovce nad Bebravou.

slovakia

left justify in out

Po mužovi, ktorý následkom výbuchu zahynul, polícia vyhlásila v minulosti pátranie na základe vydaného Európskeho zatýkacieho rozkazu. Informoval o tom dnes trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička. 
     

"Tridsaťpäťročný muž manipuloval s doteraz neznámou a nebezpečnou látkou, následkom čoho došlo k výbuchu. Pri udalosti utrpel devastačné poranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedol k prípadu Kudlička. Doplnil, že policajný vyšetrovateľ začal v tejto veci trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia. 
     

Obeťou výbuchu je Marián K., na ktorého sudca Špecializovaného trestného súdu v Pezinku vydal Európsky zatýkací rozkaz ešte 4. februára 2013. "Osoba je obžalovaná z prečinu podplácania, ktorého sa mala podľa obžaloby dopustiť v roku 2010," informovala dnes TASR hovorkyňa súdu Katarína Kudjáková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies