Pri raketovom útoku na juhoukrajinskú Odesu bol zničený sklad Červeného kríža

NETKY.SK • 9 Máj 2023, 10:45 • 2 min
Pri raketovom útoku na juhoukrajinskú Odesu bol zničený sklad Červeného kríža

ODESA - Pri pondelkovom raketovom útoku na juhoukrajinské prístavné mesto Odesa bol zničený sklad miestnej pobočky Červeného kríža.

slovakia

left justify in out

Pri pondelkovom raketovom útoku na juhoukrajinské prístavné mesto Odesa bol zničený sklad miestnej pobočky Červeného kríža, informuje TASR podľa správy denníka The Guardian.

 

Regionálna pobočka Červeného kríža vo vyhlásení uviedla, že pri pondelkovom útoku bol zničený sklad s rozlohou 1000 štvorcových metrov, v ktorom sa nachádzali predmety humanitárnej pomoci. V čase útoku sa však žiaden zo zamestnancov ani miestnych dobrovoľníkov v sklade nenachádzal. "Poskytovanie humanitárnej pomoci a aktivít v rámci niektorých projektov odeskej regionálnej pobočky Ukrajinského Červeného kríža boli pozastavené," uviedol Červený kríž vo vyhlásení.

 

Ukrajina v pondelok ráno hlásila ruské útoky na viacero ukrajinských miest vrátane hlavného mesta Kyjev a Odesy na pobreží Čierneho mora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies