Syn strelca pamätného gólu v Göteborgu putuje z Číny do českého mesta plného Slovákov. Kto ho inšpiroval?

NETKY.SK • 23 December 2020, 09:24 • 2 min
Syn strelca pamätného gólu v Göteborgu putuje z Číny do českého mesta plného Slovákov. Kto ho inšpiroval?

Z Popradu odišiel hrať do KHL, čo je druhá najlepšia hokejová liga sveta. No syn slovenskej legendy chcel zmenu.

slovakia

left justify in out

Z čínskeho Kunlunu, kde pôsobil syn slávnej hokejovej legendy Petra Bondru – Dávid – poputuje do českej extraligy. Konkrétne nie príliš ďaleko od slovenských hraníc a do miesta, kde si veľmi obľúbili aj iného Slováka – brankára Mareka Čiliaka.

 

 

Po odchode z Číny mal o Bondru záujem aj jeho niekdajší zamestnávateľ z klubu pod Tatrami. No uprednostnil kvalitnejšiu ligu. „Naša nová polila, útočník Dávid Bondra, má za sebou prvé chvíle na ľade DRFG areny. Vítaj v Komete a nech sa ti v Brne darí,“ opísal slávny český klub na sociálnej sieti.

 

Rodák z mesta Annapolis už poskytol aj prvé vyjadrenia pre miestny web. A priznal, že jeho preferencia moravskej metropoly sa zrodila už dávnejšie a môže za to aj jeho kolega zo slovenskej reprezentácie. „Už keď som bol v Poprade, volali sme si s Markom Čiliakom a pýtal som sa ho na Brno a na vašu súťaž. Verím, že mi táto súťaž bude sedieť a vyhovovať,“ prezradil syn autora najslávnejšieho slovenského  s tým, že sa bude snažiť čo najviac pomôcť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies