Pri Galante sa prevrátil náves s kukuricou, dopravu riadila polícia

NETKY.SK • 3 December 2013, 14:11 • 2 min
Pri Galante sa prevrátil náves s kukuricou, dopravu riadila polícia

GALANTA - Dopravu usmerňovali policajti v pondelok (2. 12.) na ceste medzi Dolnými a Hornými Salibami v okrese Galanta. V katastri obce Dolné Saliby došlo v popoludňajších hodinách k prevráteniu kamióna naloženého kukuricou. Informovala o tom TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

slovakia

left justify in out

"Vodič kamióna z Maďarska vo veku 41 rokov neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, v dôsledku toho zišiel mimo cestu. Vozidlo sa dostalo do kolízie, prešlo do protismeru a tu sa mimo cesty príves prevrátil," priblížila hovorkyňa. Dodala, že pri nehode sa nikto nezranil, u vodiča policajti nezistili požitie alkoholu. Polícia na mieste riadila premávku, kým nebola vysypaná kukurica odstránená a vozidlo vyslobodené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies