Pri dopravnej nehode na Ukrajine zahynulo najmenej 13 vojakov

NETKY.SK • 6 Január 2015, 11:35 • 2 min
Pri dopravnej nehode na Ukrajine zahynulo najmenej 13 vojakov

KYJEV - Najmenej 13 vojakov zahynulo a ďalších 18 utrpelo zranenia pri zrážke vojenského dopravného vozidla s autobusom na východe Ukrajiny.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Oznámila to dnes Národná garda v Kyjeve. Armádne vozidlo podľa oznámenia prepravovalo príslušníkov gardy vracajúcich sa z Doneckej oblasti, kde vládne jednotky bojujú proti proruským separatistom. Pod haváriu sa zrejme podpísalo zlé počasie, došlo k nej v pondelok večer v čase hustého sneženia a mrazov. Na miesto nehody pri obci Maňkivka, asi 700 kilometrov východne od Kyjeva, už dorazili štátni vyšetrovatelia, píše agentúra DPA.
      

Ukrajinská polícia, na ktorú sa odvoláva agentúra Reuters, predtým uviedla, že pri nehode prišlo o život 12 príslušníkov Národnej gardy a ďalších vyše 20 utrpelo zranenia. Podľa policajného oznámenia havarovalo viacero vojenských vozidiel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies