Prezident FC Barcelona: Pri prestupe Neymara sme neurobili nič zlé

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 10:05 • 2 min
Prezident FC Barcelona: Pri prestupe Neymara sme neurobili nič zlé

MADRID - Podľa prezidenta FC Barcelona Josepa Mariu Bartomeua vrhá kontroverzná situácia údajného daňového úniku pri kúpe brazílskeho futbalového útočníka Neymara zlé svetlo na katalánsky klub, ten však podľa jeho slov neurobil nič zlé. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Za 22-ročného hráča podľa pôvodných informácií zaplatili Barcelončania 57,1 milióna eur, napokon však vyšlo najavo, že skutočná suma sa vyšplhala až na takmer 90 miliónov eur. Tým pádom sa zvýšila aj čiastka, ktorú musí klub uhradiť na dani, na 9,1 milióna eur. Katalánsky gigant už v tejto súvislosti poukázal na konto daňového úradu 13,50 milióna eur na pokrytie prípadnej finančnej disproporcie.
      

"Barca je uznávaná svetová značka, ktorú musíme chrániť a pokúsiť sa z tejto situácie vyjsť tak, aby imidž klubu neutrpel na renomé. Nesúhlasíme s rozhodnutím súdu. Pri prestupe Neymara sme postupovali korektne, celá situácia je absurdná, ale budeme sa tvrdo brániť," vyhlásil Bartomeu, ktorý v kresle prezidenta nahradil Sandra Rosella. Toho vo februári spomínaný daňový škandál pripravil o miesto.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies