Presunuli bratislavský koncert lídra kapely Rammstein Tilla Lindemanna

NETKY.SK • 24 Január 2022, 18:53 • 2 min
Presunuli bratislavský koncert lídra kapely Rammstein Tilla Lindemanna

BRATISLAVA - Pozor zmena! Till Lindemann presúva pre pandemickú situáciu svoje Ich Hasse Kinder Tour 2022 na jeseň! Charizmatický líder skupiny Rammstein vystúpi v Bratislave 24. novembra 2022 v Incheba Expo Aréne. Zakúpené vstupenky na januárový koncert zostávajú v platnosti. Nenechajte si ujsť koncert jedného z najlepších frontmanov rocku! Neprehliadnuteľný Till Lindemann predstaví nové aj staré piesne, brutálne videá aj špeciálne pyrotechnické efekty.

slovakia

left justify in out

Manažment Tilla Lindemanna oznámil zmenu dátumov turné Ich Hasse Kinder Tour 2022. Koncert v Prahe presunuli na 22. novembra a v Bratislave na 24. novembra 2022.

 

img

 

Epidemiologická situácia vo svete sa prudko zhoršuje, čo prináša nové obmedzenia pre medzinárodné lety, ako aj vstup a pobyt umelcov a členov tímu. Usporiadanie koncertov je v období zvýšenej chorobnosti pre divákov nebezpečné. Žiaľ, za týchto okolností nie je možné uskutočniť turné Tilla Lindemanna v stanovenom časovom rámci. V tejto súvislosti a tiež z dôvodu zamedzenia hrozby šírenia nového kmeňa COVID-19 sme nútení oznámiť preloženie koncertov na nové termíny: 16. 11. Kyjev, 18. 11. Riga, 22. 11. Praha, 24. 11. Bratislava, 5. 12. Novosibirsk a 11. 12. Moskva. Všetky zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti na nové termíny. Úprimne sa ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti a dúfame, že to pochopíte,“ uviedol manažment.

 

Prečítajte si tiež: Titulná skladba k seriálu RTVS Priznanie od Peter Bič Project má nový videoklip

 

Neprehliadnuteľný 59-ročný rocker, hudobník a básnik Till Lindemann si so sebou neberie svojho kolegu z projektu Lindemann, predstaví však skladby z oboch albumov Skills In Pills (2015) aj F & M (2019)

 

Fanúšikovia sa môžu tešiť na množstvo experimentálnych a nekonvenčných hudobných nápadov, pôsobivé videoprojekcie a pyrotechnické efekty. Nenechajte si ujsť najväčšiu hudobnú udalosť roka. Stretneme sa v nových termínoch 24. novembra 2022 v Incheba Expo Aréne v Bratislave a 22. novembra 2022 v Tipsport Aréne, po novom v Športovej hale v Holešovicích v Prahe.

 

img

 

Vstupenky na Ich Hasse Kinder Tour 2022 sú dostupné tu

 

Možno vás zaujme: REPORTÁŽ Sexi raperka Aless má nového frajera a nové skladby! Netkám prezradila, ako je to s jej zákazom vstupu do USA!

 

Organizátor podujatia, spoločnosť Ticketmedia s.r.o., upozorňuje, že koncert je určený osobám 18+. Zakúpené vstupenky na pôvodný januárový termín zostávajú v platnosti. Tým, ktorým nevyhovuje zmena nového termínu, majú možnosť ich do 18. 2. 2022 vrátiť. Spôsob vrátenia vstupeniek má každý predajca svoj vlastný: TICKETMEDIA a TICKETPORTAL.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies