Prešovskí hádzanári skončili v SEHA lige vo štvrťfinále, Gernát: Boli sme stratení

NETKY.SK • 11 Apríl 2023, 09:45 • 2 min
Prešovskí hádzanári skončili v SEHA lige vo štvrťfinále, Gernát: Boli sme stratení

PREŠOV - Svoje účinkovanie v tejto sezóne súťaže skončili Hádzanári Tatrana Prešov vo štvrťfinále, keď doma prehrali odvetný duel play off so severomacedónskym tímom Eurofarm Pelister 26:36.

slovakia

left justify in out

Hádzanári Tatrana Prešov sa nepredstavia vo Final Four nadnárodnej SEHA ligy. Svoje účinkovanie v tejto sezóne súťaže skončili vo štvrťfinále, keď doma prehrali aj odvetný duel play off so severomacedónskym tímom Eurofarm Pelister vysoko 26:36. V prvom zápase na palubovke súpera podľahli 29:37. odveta štvrťfinále play off SEHA ligy Tatran Prešov - RK Eurofarm Pelister 26:36 (10:20)

 

Najviac gólov: Rábek 12/2, Kasatkin 7 - Kosteski 11, Stevanovič 7, Peševski 5. Rozhodovali: Sekulič, Jovandič (obaja Srb.), vylúčenia: 3:5, 7m hody: 2/2 - 1/1 /prvý zápas 29:37, postúpil Pelister/ hlas po zápase /zdroj: tatranpresov.sk/.

 

Marek Gernát, tréner Tatrana: “Nastúpili sme vo veľmi ťažkom rozpoložení. Myslím si, že sme prehrali zápas v hlave a v motivácii po tej krutej prehre v Bitole. Chlapci už nemali energiu ani bojovať vôbec s myšlienkou na postup a to sa ukázalo v prvom polčase. Prvých 10 minút sme boli úplne mimo, boli sme stratení. Vedeli sme čo a ako hrajú, ale to sa z pohľadu trénera jednoducho vraví, no chlapci sú unavení, zničení. Máme dve spojky, Carapkin dnes musel hrať na pravej spojke. Ďalší hráči netrénovali, v zápase sme prišli o Gogolu, ktorý skončil so zlomeným nosom. Sme v ťažkej situácii, no teraz musíme rýchlo zregenerovať na zápas s Bojnicami." UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o hlas mp



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies