PREMIÉRKA: Z predstaviteľov Penty boli u mňa doma určite viacerí

NETKY.SK • 3 Február 2012, 08:03 • 2 min
PREMIÉRKA: Z predstaviteľov Penty boli u mňa doma určite viacerí

PREMIÉRKA Z predstaviteľov Penty boli u mňa doma určite viacerí - Politika Viacero predstaviteľov finančnej skupiny Penta bolo na návšteve doma u Ivety Radičovej (SDKÚ-DS), no v čase, keď nebola vo vrcholových pozíciách. Premiérka to dnes povedala novinár

slovakia

left justify in out

img

Viacero predstaviteľov finančnej skupiny Penta bolo na návšteve doma u Ivety Radičovej (SDKÚ-DS), no v čase, keď nebola vo vrcholových pozíciách. Premiérka to dnes povedala novinárom na margo vyhlásenia lídra Smeru-SD Roberta Fica, podľa ktorého bol u Radičovej doma niekoľkokrát aj spolumajiteľ Penty Jaroslav Haščák. Ten je jednou z ústredných postáv v údajnom spise SIS Gorila.
      "V mojom dome bolo za tie roky na návšteve možno viac ako tisíc ľudí. Som rada, že môj dom je ústretový a pohodlný rôznym ľuďom. Viete, že pán Fico u mňa ešte nebol?" pýtala sa. Radičová však odmieta, aby bol vťahovaná do týchto "gorilích" hier. "Prepáčte, to vážne odmietam."
      Otázky ohľadom jej návštev považuje premiérka za zásah do jej súkromia. "Nebola som verejne činná, čo toto má znamenať? Ja sa do týchto nechutností zatiahnuť nenechám. Mám okruh priateľov, známych, pán Kováčik bol u mňa x-krát a mnohí ďalší, a to ešte z čias, keď Stanko Radič robil humoristické relácie, neskôr sa nabalili ďalšie priateľstvá a kontakty. Je bežné, že komunikujete v rámci pracovných raňajok či večere alebo priateľských pozvaní," vysvetlila. Na otázku, či je Haščák jej priateľ, odvetila, že ho iba pozná a to je všetko.
      Na margo kontaktov počas pôsobenia na čele vlády podotkla, že každý premiér, keď sa prerokúvajú dôležité veci na úrovni tripartity, má povinnosť s jej zástupcami rokovať. "A vy azda viete, že Republiková únia zamestnávateľov má viceprezidenta z Penty," dodala.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies