PREMIÉRKA: Pripravuje žalobu na predsedu Smeru-SD R. Fica

NETKY.SK • 17 Máj 2011, 07:25 • 2 min
PREMIÉRKA: Pripravuje žalobu na predsedu Smeru-SD R. Fica

PREMIÉRKA: Pripravuje žalobu na predsedu Smeru-SD R. Fica

slovakia

left justify in out

img

Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová pripravuje žalobu na predsedu strany Smer-SD Roberta Fica za jeho výroky na tlačovej besede konanej v piatok 13. mája.
      Šéf najsilnejšej opozičnej strany si podľa jej slov opäť neodpustil nepravdy a neopodstatnené útoky, tentoraz v súvislosti s tajnou voľbou generálneho prokurátora. „Už toho bolo dosť!“ reagovala Radičová na Ficove slová.
      "Robert Fico v minulosti zastupoval Slovenskú republiku pred Európskym súdom pre ľudské práva tak, že nevyhral ani jeden súdny spor. Ako sa ukazuje, docent bezpečnostných vied Robert Fico nemá schopnosti vykladať ani rozhodnutie Ústavného súdu SR, a dokonca si ho ani pozorne prečítať," uvádza sa v Radičovej vyhlásení, ktoré dnes TASR poskytol Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.
      Podľa jej názoru si predseda Smeru-SD zrejme neuvedomuje, že v slobodnej spoločnosti nikto nemôže človeka nútiť, aby bol volený do určitej funkcie. Ide o právo, a toho sa môže kandidát slobodne vzdať, čo docent Čentéš aj urobil, dodala premiérka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies