Premiér Fico zverejnil ďalšie VIDEO zo zákulisia: Kažimír ho potešil dobrou správou

NETKY.SK • 3 Január 2017, 07:00 • 2 min
Premiér Fico zverejnil ďalšie VIDEO zo zákulisia: Kažimír ho potešil dobrou správou

BRATISLAVA – Premiér Robert Fico zverejnil ďalšie video zo zákulisia rokovaní s ministrami. Tentoraz sa na Úrade vlády zastavil minister financií Peter Kažimír.

slovakia

left justify in out

„Teraz vám, ukážem, ako to je, keď mi ministri volajú, že majú pre mňa dobrú správu. Volal mi Peťo Kažimír, že má pre mňa dobrú správu,“ povedal premiér vo videu.

 

„Peťo volal si mi, že máš pre mňa nejakú dobrú správu, ale váž slová, lebo to natáčame,“ privítal premiér ministra Kažimíra vo svojej kancelárii.

 

„Vieš a poznáš ma, že ja nenosím len dobré správy, ale dnes to je naozaj fajn vec. Máme výsledok hospodárenia štátu za minulý rok, no a je o miliardu lepší, ako sme pôvodne plánovali,“ zdelil Kažimír dobrú správu premiérovi Ficovi, ktorý dodal: „To znamená, že sme miliardu ušetrili.“

 

„Áno, mali sme vyššie príjmy a nižšie výdavky. A výsledok je o miliardu nižší verejný dlh,“ dodal na záver minister financií.

 

„Peter ešte na záver dodal, že je to najlepší výsledok v hospodárení za posledných osem rokov,“ povedal na záver premiér Fico a dodal: „Ako to vidíte, neplatí len stále opakovaná mantra, že len pravica je dobrý hospodár a vie šetriť, aj ľavica je výborný hospodár a dokáže prinášať fantastické hospodárske výsledky. A posledné čísla sú tomu presným dôkazom.“

 

 

 

Ide už o druhé video zo zákulisia z rokovaní z ministrami. V prvom videu rokoval s ministrom práce a sociálnych vecí Jánom Richterom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies