Prehovoril právnik väzneného aktivistu Tommyho Robinsona. Kritikou nešetril

NETKY.SK • 24 Júl 2018, 06:00 • 2 min
Prehovoril právnik väzneného aktivistu Tommyho Robinsona. Kritikou nešetril

LONDÝN - Sudca, ktorý neuveriteľne rýchlo poslal Tommyho Robinsona do väzenia, sa ani nepozrel na celé video, ktorým mal Robinson pohŕdať súdom.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to jeho právnik. Tommyho v súčasnosti pre jeho vlastnú bezpečnosť držia v izolácii, napriek tomu sa radikálnemu islamistovi podarilo do jeho cely dostať odkaz, že zomrie a jeho žena bude napadnutá kyselinou. Islamistom je vraj Sayful Islam, ktorý je tak ako Tommy z Lutonu.

 

Tommyho právnik Jeremy Dein QC v odvolaní tvrdí, že sa Tommy stal obeťou skrátenej spravodlivosti, extrémnej, zbytočnej a nespravodlivej. Dein je prevedčený, že Tommyho prípad má procesné nedostatky, ktoré dávajú tušiť, že v jeho prípade došlo k zaujatosti.

 

Vraj len samotná komunikácia s Robinsonom bola pre právnika zložitá, pretože trvalo príliš dlho, než ho priviedli z cely. „Súdny proces bol zbytočne a neospravedlniteľne urýchlený,“ dodáva.

 

Robinsonove odvolanie, respektíve rozhodnutie o ňom, by malo byť vykonané do konca mesiaca, píše server stredoevropan.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies