Predstavitelia mesta New York: Teroristická hrozba je taká zložitá a spletitá, ako nikdy predtým

NETKY.SK • 10 September 2014, 07:09 • 2 min
Predstavitelia mesta New York: Teroristická hrozba je taká zložitá a spletitá, ako nikdy predtým

NEW YORK - Predstavitelia amerického mesta New York tvrdia, že narastajúca sila rôznorodých militantných skupín po celom svete predstavuje najkomplikovanejšiu, najzamotanejšiu, mnohovrstevnú teroristickú hrozbu od zničenia Dvojičiek pred 13 rokmi.

slovakia

left justify in out

New York si tento týždeň pripomenie výročie teroristických útokov z 11. septembra 2001, ale mestu nehrozí žiadne okamžité nebezpečenstvo. Policajní predstavitelia však podľa agentúry AP tvrdia, že New York je stále hlavným terčom, a preto je oveľa dôležitejšie pripraviť sa na všetky podujatia, vrátane prestížneho tenisového turnaja US Open, Valného zhromaždenia OSN a štvrtkových spomienkových obradov. Newyorský policajný komisár William Bratton oznámil, že jeho policajný zbor je pripravený.
      

To znamená nasadenie tisícov príslušníkov v špecializovaných tímoch, psy cvičené na vyhľadávanie bômb, tajných policajtov a tímov používajúcich zariadenia na zisťovanie rádioaktivity i ďalšie technologicky vyspelé prístroje. Tajní agenti po celej zemeguli budú tiež pravidelne podávať správy o vývoji situácie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies