Predskokanom na turné Bruna Marsa bude Anderson .Paak

NETKY.SK • 8 Január 2017, 12:46 • 2 min
Predskokanom na turné Bruna Marsa bude Anderson .Paak

BRATISLAVA - Americký spevák Bruno Mars prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámil, že predskokanom na jeho pripravovanom svetovom turné k novému albumu 24K Magic (2016) bude americký spevák, rapper a hudobník Anderson .Paak.

slovakia

left justify in out

Turné odštartuje 28. marca v belgických Antverpách, pričom 27. mája speváci vystúpia v poľskom Krakove, o tri dni neskôr v maďarskej Budapešti a 3. júna vo Viedni. Okrem toho sa predstavia napríklad aj v ďalších európskych mestách ako Madrid, Lisabon, Barcelona, Glasgow, Londýn, Dublin, Amsterdam, Zürich, Mníchov, Kodaň, Berlín, Paríž či Miláno. V polovici júla sa potom začne severoamerická časť turné, ktorá potrvá až do 11. novembra.


Tridsaťročný Anderson .Paak, vlastným menom Brandon Paak Anderson, pochádza z Kalifornie a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2009. Spočiatku používal pseudonym Breezy Lovejoy, pod ktorým vydal EP nahrávku Violets Are Blue (2010) a albumy O.B.E. Vol. 1 (2012) a Lovejoy (2012). Ako Anderson .Paak debutoval v roku 2013 EP nahrávkou Cover Art, po ktorej nasledovali album Venice (2014), The Anderson .Paak EP (2015) a štúdiovka Malibu (2016). Minulý rok okrem toho uviedol na trh aj album Yes Lawd! formácie NxWorries, ktorú tvorí s producentom menom Knxwledge. Dvojica má na konte aj EP nahrávku Link Up & Suede (2015).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies