5 nápadov na trendy jesennú výzdobu

NETKY.SK • 2 November 2022, 17:05 • 2 min
5 nápadov na trendy jesennú výzdobu

Že každý rok na jeseň vytiahnete dekorácie z tekvice a sušených kvetov? Skúste to tento rok trochu inak! Jesennej výzdobe vládnu prírodné materiály, tlmené farebné odtiene a škandinávsky vintage štýl. Máme pre vás tipy, ako ich tentoraz vniesť do interiéru nápadito a nevšedne.

slovakia

left justify in out

Jeseň je časom nových začiatkov a oslavou nového ročného obdobia. Je to tiež príležitosť na to, aby sa váš domov stal útulnejším a príjemnejším miestom na odpočinok. Originálne jesenné dekorácie môžu mať veľa podôb a občas je ťažké nájsť tie pravé. Inšpirujte sa nápadmi, ktoré vám pomôžu navodiť hrejivú jesennú atmosféru v každej miestnosti.

 

Vyrobte si trendy jesenný veniec

 

Oslávte hojnosť sezóny zberu štýlovým vencom, ktorý symbolizuje jeseň. Siahnite po sezónnych plodinách, ako sú malé tekvice, kukurica, jarabiny alebo iné bobule. Pri výbere farieb sa snažte všetko ladiť do tlmených odtieňov. Na základ venca použite umelé kvety a listy, ktoré nebudú opadávať

 

V hlavnej úlohe pohodlie

 

Prírodné farby a mäkké materiály dodajú miestnosti hrejivú a prívetivú atmosféru. A sú to práve textílie, ktoré hrajú na jeseň v miestnosti prím. Ľahké prehozy nahraďte dekami, ktoré vás zahrejú a bude radosť sa do nich zababušiť. Chýbať by vám nemali ani mäkučké vankúše, ktoré dotiahnu jesenné leňošenie na gauči k dokonalosti. Zahrejú vás hlavne tie s plyšovými a pletenými povlakmi. Pri výbere farieb sa potom nechajte inšpirovať prírodnou paletou a siahnite po tlmenejších jesenných odtieňoch. Nezabudnite ani na kusové koberce, ktoré priestor zútulnia a zahrejú vám nohy.

 

 

Vytvorte jesenné zátišie

 

Sviatočne prestretý stôl zvádza svojou noblesou a eleganciou. Doprajte si túto krásu aj vo všedný deň a urobte z každodenného stolovania malú slávnosť. Stačí na to málo, len váza a pár kvetov. Na jeseň siahnite po sušených slnečniciach, vetvičkách šípok alebo jarabín. Taká kytica vám len tak neuvädne a do jedálne vnesie kúsok jesenného kúzla.

 

Vyšperkujte si čítací kútik

 

Vytvorte si vlastný hyggekrog alebo miesto, ktoré bude len a len vaše. Môže to byť pohodlný ušiak alebo len roh sedačky. Dôležité je, aby ste sa tu mohli pohodlne uvelebiť s hrnčekom horúcej čokolády, začítať sa do novej knihy a zabudnúť na jesenné chmúry. Chýbať tu rozhodne nesmú deky, do ktorých sa zababušíte, a pár pohodlných vankúšikov.

 

Oblečte spálňu do jesenného kabáta

 

Pokiaľ je jeseň vaším najobľúbenejším ročným obdobím, môžete si doma vytvoriť útulnú jesennú atmosféru po celý rok. Zaveste si nad posteľ napríklad veľký obraz s motívmi jesennej krajiny, sušených kvetov alebo holých stromov. Skvelým variantom sú aj veľkoformátové tapety, ktoré vedia premeniť spálňu na nepoznanie. Ich aplikácia je jednoduchá a akonáhle zatúžite po zmene, ľahko ich zase zložíte.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viky Kriskova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies