Predsedom poslaneckého klubu OĽaNO-NOVA sa opäť stal Richard Vašečka

NETKY.SK • 22 Apríl 2016, 14:00 • 2 min
Predsedom poslaneckého klubu OĽaNO-NOVA sa opäť stal Richard Vašečka

BRATISLAVA - Predsedom poslaneckého klubu OĽaNO–NOVA sa opäť stal Richard Vašečka. Klub zároveň hlasovaním rozhodol, že podpredsedom pre personálne záležitosti sa stal Eduard Heger a podpredsedom pre legislatívne záležitosti bude Martin Fecko.

slovakia

left justify in out

"Vážim si, že mi kolegovia prejavili dôveru a už po tretí raz si ma vybrali za predsedu poslaneckého klubu. Ďakujem im," poznamenal Vašečka. Jeho úlohou teraz bude zastupovať kolegov z poslaneckého klubu voči vedeniu parlamentu i voči poslaneckým klubom ostatných politických strán.

 

"Organizovať, informovať, vyjednávať, ale aj budovať z poslaneckého klubu súdržný tím. I keď je to práca navyše, budem sa snažiť urobiť ju s pomocou kolegov čo najkvalitnejšie. Mojou ambíciou je, aby náš nový klub bol v parlamente opäť tým najaktívnejším v práci v prospech ľudí na Slovensku. Teda tak, ako to bolo aj v minulom volebnom období," povedal.

 

Heger chce v novej funkcii zužitkovať všetky doterajšie skúsenosti pre dobré fungovanie klubu. "Sme fenomén nezávislých ľudí, ale veľmi odhodlaných spolupracovať a pomáhať si pri rozvoji tejto krajiny. Práve tento postoj bude moju prácu robiť krásnou a jednoduchou," vyhlásil.

 

Fecko bol podpredsedom poslaneckého klubu aj v predošlom období. Tentoraz ho čakajú špecifickejšie úlohy. "Som presvedčený, že máme vynikajúci legislatívny tím, ktorého prácu mimochodom vysoko hodnotili aj poslanci z iných parlamentných strán. Verím, že legislatívne návrhy nášho hnutia nájdu pri novom zložení parlamentu väčšiu podporu, než to bolo počas predošlej jednofarebnej vlády. Smer-SD blokoval absolútne všetko bez ohľadu na kvalitu návrhu. V najlepšom prípade si zamietnutý návrh osvojili a s jemnými úpravami ho predložili o čosi neskôr," uzavrel Fecko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies