Pre ženy v zrelom veku pripravujú 1. ročník súťaže Missis Models 2015

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 12:43 • 2 min
Pre ženy v zrelom veku pripravujú 1. ročník súťaže Missis Models 2015

BRATISLAVA - Medzinárodná súťaž Missis Models sa uskutoční vo svojom 1. ročníku spoločne na Slovensku a v Česku. Určená je pre zrelé ženy vo veku od 35 rokov. Horná veková hranica účastníčok nie je limitovaná.

slovakia

left justify in out

 V predošlom ročníku, ktorý sa konal v ČR, sa na castingoch zúčastnilo asi 600 žien, najstaršia mala 82 rokov. Víťazkou sa stala 58-ročná sympatická Alena Kosková z Brna, ktorá získala okrem iného atraktívny zájazd na Kubu. Na dnešnej tlačovej besede v Bratislave uviedla: „Súťaž mi dala krásne zážitky, poznanie, sebavedomie, luxusné ceny a dôkaz, že život po štyridsiatke sa nekončí.“
     

Missis Models 2015 má tri kolá. O postupe súťažiacich rozhodne 14 porotcov. „V súťaži sa hodnotí celková charizma žien. Najbližší casting bude už v piatok 6. marca v Brne, potom 13. marca v Ostrave, 21. marca v Bratislave, 22. marca v Českých Budějoviciach a 28. marca v Prahe,“ uviedla riaditeľka súťaže na Slovensku Eva Marková.
     

Aj v tomto roku sú pre finalistky pripravené zaujímavé ceny, napríklad zájazdy na Kubu, Srí Lanku alebo do Talianska. „Hľadáme dámy nad 35 rokov, ktoré by dokázali prelomiť pomyselné pravidlo, že ženy po tridsaťpäťke do módnych časopisov a na prehliadkové móla nepatria. Ponúkame možnosť stať sa tou, ktorá vo svete módy zrelej ženy udáva štýl,“ doplnila riaditeľka projektu Dagmar Levstek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies