Pre Velďákovú je podstatné, že postúpila do finále

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 08:33 • 2 min
Pre Velďákovú je podstatné, že postúpila do finále

AMSTERDAM - Slovenská reprezentantka Jana Velďáková postúpila na majstrovstvách Európy v holandskom Amsterdame do finále v diaľke, keď v záverečnej tretej sérii skočila 6,47 m, čo jej v kvalifikácii vynieslo konečné deviate miesto. Diaľkarské finále sa uskutoční v piatok 8. júla vo večerných hodinách.

slovakia

left justify in out

"Povedala som si, že musím pridať pár centimetrov, lebo potom hrozilo, že nepostúpim. Ten druhý a tretí skok bol po technickej stránke katastrofa. Som rada aspoň za takýto výkon. Podstatné je to, že idem ďalej. Rozhodujúci skok bol taký ako ten druhý, na natiahnutú nohu, nedochádzala som na dosku, tým pádom som urobila zbytočné chyby. Z toho plynulo aj to, že ma to nevynieslo ďalej do diaľky, ale skôr to boli také zarazené skoky," sebakriticky zhodnotila kvalifikačné vystúpenie pre Slovenský atletický zväz Jana Velďáková. UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o 2. odsek.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies