Pravda o smrti Supermanovej lásky Lois: Samovražda smrtiacim koktailom!

NETKY.SK • 10 August 2018, 13:17 • 2 min
Pravda o smrti Supermanovej lásky Lois: Samovražda smrtiacim koktailom!

Keď sa v máji objavila správa, že predstaviteľka Supermanovej lásky Lois Lane Margot Kidder († 69) zomrela, fanúšikovia boli v šoku. Teraz ale priniesli médiá ešte horšie správy. Herečka totiž spáchala samovraždu.

slovakia

left justify in out

Májová smrť americkej herečky Margot Kidderovej, ktorú preslávila predovšetkým hlavná ženská rola vo filmovom spracovaní komiksu Superman, bola samovražda.

 

Oznámil to podľa agentúry AP v stredu úrad koronera, podľa ktorého Šesťdesiatdeväťročná herečka konzumovala nadmernú dávku liekov a alkoholu. Jej manažérka v máji pôvodne uvádzala, že Kidderová zomrela v spánku.

 

Najslávnejšia rola Kidderovej bola novinárka Lois Laneová vo filmoch na motívy superhrdinského komiksu, kde sa objavila po boku Christophera Reevea, s ktorým ju od natáčania až do jeho smrti v roku 2004 spájalo blízke priateľstvo.

 

Kanadská rodáčka celý svoj život bojovala s psychickými problémami. Tie sa podľa AP vystupňovali po autonehode z roku 1990, kvôli ktorej sa dostala do dlhov a dva roky musela používať invalidný vozík.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies