PPA upozornila, že farmári nepotrebujú na získanie dotácie "vybavovačov"

NETKY.SK • 30 Január 2023, 14:40 • 2 min
PPA upozornila, že farmári nepotrebujú na získanie dotácie "vybavovačov"

Bratislava - Pôdohospodárska platobná agentúra (PPA) upozorňuje, že na úspešné získanie dotácie alebo podpory nie je potrebné reagovať na ponuky osôb alebo firiem, ktoré sľubujú, že za finančnú odplatu zariadia, aby žiadosť bola vyplatená.

slovakia

left justify in out

PPA zdôraznila, že funguje štandardne a transparentne a žiadne praktiky používané v minulosti nie sú pre jej súčasné vedenie akceptovateľné. "Je neprijateľné, aby sa aj dnes ešte niekto pokúšal, poviem to rovno, vypaľovať farmárov. Akékoľvek náznaky takéhoto správania máme vo vnútri agentúry nastavené tak, že ak by zamestnanec PPA bol podozrivý z takejto spolupráce, je identifikovaný a okamžite prepustený. Poľnohospodári žiadnych sprostredkovateľov nepotrebujú, agentúra funguje ako dobre nastavená banková inštitúcia, s ktorou môžu komunikovať priamo a žiadnych sprostredkovateľov mimo agentúry nepotrebujú," podčiarkol generálny riaditeľ PPA Jozef Kiss. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies