Poznáte muža na fotografii? Polícia sa s ním potrebuje "porozprávať" na tému krádeže balíkov

NETKY.SK • 11 Január 2024, 18:01 • 2 min
Poznáte muža na fotografii? Polícia sa s ním potrebuje "porozprávať" na tému krádeže balíkov

BRATISLAVA - Policajti v Bratislave pátrajú po mužovi, ktorý je podozrivý z krádeže balíkov v hodnote 5.406,- Eur z fitness centra. Občanov vyzývajú k súčinnosti, aby poskytli informácie na čísle 158.

slovakia

left justify in out

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vyšetrujú okolnosti krádeže ku ktorej došlo v priebehu minulého mesiaca. Doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil zo skladových priestorov jedného z fitness centier, v ktorom bolo možné vyzdvihnúť objednané zásielky prostredníctvom internetu, celkovo 8 ks balíkov.

Krádežou balíkov obsahujúcich rôzny tovar spôsobil škodu v celkovej výške 5.406 ,- Eur. Z miesta následne odišiel.

„V tejto súvislosti pátrame po totožnosti muža na priložených záberoch, ktorý by svojimi informáciami mohol napomôcť k objasneniu uvedenej veci. Akékoľvek informácie k totožnosti muža  na priloženej fotografii, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície," hovorí Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ BA, Foto: KR PZ BA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies