Potrestaný Lochte na budúci rok otcom

NETKY.SK • 15 December 2016, 09:05 • 2 min
Potrestaný Lochte na budúci rok otcom

NEW YORK - Americký plavec a dvanásťnásobný olympijský medailista Ryan Lochte dal všetkým na známosť, že čoskoro sa stane otcom.

slovakia

left justify in out

"Vianočný darček som tento rok dostal skôr. Neviem sa dočkať! Najlepšia novina, akú som sa kedy dozvedel," napísal na instagram pod fotografiu, na ktorej pod vodou bozkáva bruško svojej snúbenice. S playmate Kaylou Rae Reidovou tvoria pár od januára, v októbri ju požiadal o ruku.

 

 

 

My Christmas gift came early this year, can't wait for next year! Best news I've ever received #CLOUD9 #excited #family #love #2017

Fotka uverejnená používateľom Ryanlochte (@ryanlochte),

 

Tridsaťdvaročný Lochte si momentálne odpykáva 10-mesačný súťažný dištanc za vyfabrikovaný príbeh o lúpežnom prepadnutí počas augustových olympijských hier v Riu de Janeiro, z ktorého sa napokon vykľul vandalizmus na čerpacej stanici. Príde aj o júlové MS v dlhom bazéne Budapešti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies