Postup polície pri januárovom štrajku autodopravcov dám preveriť

NETKY.SK • 29 Júl 2010, 13:01 • 2 min
Postup polície pri januárovom štrajku autodopravcov dám preveriť

Postup polície pri januárovom štrajku autodopravcov dám preveriť

slovakia

left justify in out

img

Inšpekcia rezortu vnútra bude preverovať postup polície, ktorá zasahovala začiatkom tohto roka pri štrajku autodopravcov. "Informácie, ktoré mám, sú vážne, a preto som sa rozhodol ich nechať preveriť inšpekciou," konštatoval na dnešnom brífingu šéf rezortu Daniel Lipšic (KDH).
      Minister dodal, že štrajkujúci kamionisti boli slušní ľudia. "Polícia ich musí chrániť a nie pod rôznymi zámienkami skôr šikanovať. Polícia by mala naháňať nepoctivých ľudí, gaunerov, cestných pirátov a rozhodne vždy stáť na strane slušných ľudí," uviedol.
      Autodopravcovia boli podľa Lipšica v práve, keď vyjadrovali svoj názor aj formou, akú si v januári tohto roka zvolili. "Bola to vec, kde išlo o základnú spravodlivosť, lebo tak, ako bolo mýto nastavené, bolo to nespravodlivé," vysvetlil.
      K slobodnej krajine patrí aj vyjadrovanie svojho názoru. Lipšic prisľúbil, že počas jeho pôsobenia na ministerstve nebude nikto perzekvovaný za vyjadrenie svojho postoja. "Aj názoru, s ktorým nesúhlasím," zdôraznil.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies