Pošta pre teba nekončí, pokračuje vo vynovenej podobe

NETKY.SK • 20 November 2014, 14:22 • 2 min
Pošta pre teba nekončí, pokračuje vo vynovenej podobe

BRATISLAVA - RTVS opätovne zdôrazňuje, že relácia Pošta pre teba nekončí a v roku 2015 bude aj s p. Brychtovou pokračovať v novej podobe.

slovakia

left justify in out

RTVS počíta s ďalšou spoluprácou s moderátorkou na projekte, ktorý bude pokračovaním Pošty pre teba, pričom táto relácia bude pani Brychtovej „šitá na mieru". Katarína Brychtová patrí medzi najpopulárnejšie osobnosti nielen v televízii, ale aj v rozhlase. Zostáva naďalej tvárou verejnoprávnej RTVS a i v budúcnosti bude dôležitou súčasťou kľúčových projektov verejnoprávnych médií. RTVS rozhodne dementuje zverejnené informácie o ukončení spolupráce s pani Brychtovou, keďže sa nezakladajú na pravde a priamo odporujú stanovisku zo dňa 19. 11., prostredníctvom ktorého RTVS reagovala na otázky redaktorky denníka Plus 1 deň a v ktorom sme jasne deklarovali, že úspešná a kvalitná spolupráca medzi RTVS a p. Brychtovou bude pokračovať i naďalej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies