Posledný prázdninový víkend

NETKY.SK • 1 September 2023, 15:00 • 2 min
Posledný prázdninový víkend

Využite víkend na výlet do prírody alebo na miesto, ktoré ste ešte nestihli navštíviť počas prázdnin

slovakia

left justify in out

Skôr než deti opäť usadnú do školských lavíc, máme pre vás pár tipov ako si užiť posledný prázdninový víkend. Môžete ísť na krátky výlet do prírody alebo na kúpanie alebo do blízkeho bazéna. Prípadne zorganizujte piknik v parku alebo na pláži so svojimi priateľmi alebo rodinou. Pripravte si obľúbené jedlá a užívajte si vonkajší čas strávený v dobrej spoločnosti.




Skúste stráviť čas relaxovaním a meditáciou. To vám pomôže načerpať energiu pred návratom do práce alebo školy. Nájdite tiché miesto, kde sa môžete sústrediť na svoje dýchanie a oddychovať. Zistite, či sa v blízkosti konajú nejaké kultúrne podujatia, koncerty alebo výstavy.

Môžete tiež skúsiť zorganizovať si domáci filmový večer s rodinou alebo priateľmi. Vyberte si svoje obľúbené filmy, pripravte pohodlné miesto a užívajte si večer plný zábavy.

Nech už sa rozhodnete pre akúkoľvek variantu, dôležité je aby ste si to užili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies