Posledná šanca! Mancini pripravení postaviť Balotelliho v rozhodujúcom derby proti United

NETKY.SK • 30 Apríl 2012, 12:58 • 2 min
Posledná šanca! Mancini pripravení postaviť Balotelliho v rozhodujúcom derby proti United

Posledná šanca! Mancini pripravení postaviť Balotelliho v rozhodujúcom derby proti United - Futbal MANCHESTER - Roberto Mancini zvažuje prekvapivú nomináciu pre Maria Balotelliho v kľúčovom derby zápase v pondelok večer proti Manchestru United.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Roberto Mancini zvažuje prekvapivú nomináciu pre Maria Balotelliho v kľúčovom derby zápase v pondelok večer proti Manchestru United.

Náladový útočník bol suspendovaný od zápasu s Arsenalom, v ktorom bol vylúčený za dve žlté karty. V tom zápase ešte hrozivo fauloval aj záložníka Gunners, Alexa Songa, ale tento jeho čin zostal nepotrestaný.

Tréner Mancini po zápase povedal, že zvažuje predaj svojho krajana v letnom prestupovom období, nakoľko už viac nebude tolerovať Balotelliho otrasné správanie.
Ale v rozhovore pre France Football, Mancini povedal: "Aj napriek tomu, že spravil nejaké hlúposti, Mario dokázal aj dôležité veci, ako napríklad jeho dva góly v derby na Old Trafforde v tejto sezóne. U neho je možné čokoľvek."

22-ročný Balotelli po poslednom prešľape prosil, aby mohol zostať v City a vyzerá to tak, že mu Mancini odpustil.
Mancini priznal: "Je to ako v rodine, keď dieťa robí hlúposti a vyvádza. Postih rodičov tam stále je. On je ešte mladý a robí veľké chyby, ktoré môžu dostať tím do ťažkostí. Ale stále si myslím, že má veľký talent a dúfam, že bude hráčom City aj v budúcej sezóne. Všetko má vo svojich rukách."

Pred pondelňajším derby zápasom stráca City na United tri body. Ak sa im podarí poraziť ich súpera, tak sa opäť dostanú do čela tabuľky Barclays Premier League kvôli lepšiemu gólovému rozdielu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies