Poslanec zo Sme rodina je vo vážnom stave, v nemocnici bojuje s ochorením Covid-19

NETKY.SK • 2 Marec 2021, 10:20 • 2 min
Poslanec zo Sme rodina je vo vážnom stave, v nemocnici bojuje s ochorením Covid-19

BRATISLAVA – Poslanec z hnutia Sme rodina Miloš Svrček, ktorý bol pozitívne testovaný na koronavírus je vo vážnom stave.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál aktuality.sk. Poslanec NR SR Miloš Svrček, ktorý bol pozitívne testovaný na koronavírus, má veľmi ťažký priebeh.

 

Svrček má pritom iba 38 rokov a má veľké problémy s dýchaním. Potvrdil to predseda parlamentu a hnutia Sme rodina Boris Kollár.

 

Prečítajte si tiež: Štefan Holý a Peter Pčolinský majú opäť koronavírus

 

Zo Sme rodina je pritom v domácej karanténe aj poslanec Peter Pčolinský a podpredseda vlády Štefan Holý, ktorí sa koronavírusom nakazili už po druhý krát.

 

Ako poslanec uviedol v príspevku, keď sa nakazil po prvý krát, nemal takmer žiadne príznaky. Tentokrát je to však úplne iné. 

 

 

"Prvé dni to teda nebola žiadna sranda,“ napísal Pčolinský na Facebooku. Poslanec si prešiel horúčkami, bolesťami celého tela, vyčerpanosťou, únavou a má silný kašeľ.

 

„Po viac ako týždni som relatívne v poriadku, akurát že nemám práve najideálnejšiu saturáciu kyslíku v tele, čiže sa musím denne “dopovat”. Keďže mám cely život astmu a moje pľúca pracujú na cca 70%, som pre covid ideálnym adeptom,“ priblížil poslanec.

 

Mohlo by vás zaujímať: AKTUALIZOVANÉ: COVID-19 majú aj Jaroslav Naď, Peter Pčolinský, Veronika Remišová či Štefan Holý

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies