Vlašský šalát

NETKY.SK • 21 Február 2019, 07:00 • 2 min
Vlašský šalát

BRATISLAVA - Každý "klasik"ho má rád. Ak ste ho však ešte nevyskúšali teraz je ten najvyšší čas.

slovakia

left justify in out

Potrebné suroviny: 5 väčších uvarených zemiakov, 200g jemnej salámy, 1 pohár sterilizovaný hrach+mrkva, sterilizované uhorky, majonéza, soľ, korenie, 2PL kečup, 1PL horčica, 2PL olej, 1PL ocot, 1PL worčestrová omáčka, 1PL kryštálový cukor

 

Príprava receptu: Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť. Medzitým si pripravíme zálievku: kečup, horčicu, olej, ocot, worč.omáčku a cukor dáme do hrnca a na ohni za stáleho miešania spolu zvaríme, chvílu, kým sa cukor nerozpustí, necháme vychladnúť. Salámu nakrájame na tenké kratšie pásiky, nakrájeme cca 3-4ks väčších sterilizovaných uhoriek ma malé kocky, sterilizovanú zmes hrach-mrkva zlejeme. Zemiaky nakrájame na menšie kocky, pridáme ostatné ingrediencie, vychladnutú zálievku, majonézu, soľ, korenie a zamiešame.

 

Dobrú chuť!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona