Poslanec Smeru D.Galis prekročil na diaľnici D1 rýchlosť a platil pokutu

NETKY.SK • 11 Apríl 2012, 06:48 • 2 min
Poslanec Smeru D.Galis prekročil na diaľnici D1 rýchlosť a platil pokutu

Poslanec Smeru D. Galis prekročil na diaľnici D1 rýchlosť a platil pokutu - Krimi Poslanec Smeru-SD Dušan Galis dnes musel zaplatiť pokutu.

slovakia

left justify in out

img

Poslanec Smeru-SD Dušan Galis dnes musel zaplatiť pokutu. Pri prekročení najvyššej povolenej rýchlosti na diaľnici D1 ho chytila cestná polícia. Galisa už nechráni priestupková imunita, preto musel pokutu zaplatiť. Informáciu priniesol internetový portál topky.sk.
      Galis išiel podľa informácií topiek rýchlejšie ako 130 km/h, pričom povolená rýchlosť je 100 km/h. Pri Senci ho dnes popoludní nameral radar a zastavila ho policajná hliadka. Poslanec udalosť priznal, neprezradil však, akú vysokú pokutu zaplatil.
      Nepovedal to ani bratislavský policajný hovorca František Peczár. K prípadu sa nevyjadril, poukázal na to, že po zmene zákonnej úpravy je poslanec fyzickou osobou a informácie o nej nesmie poskytnúť.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies