Poplach v Štokholme: O rozruch sa postarali tri podozrivé balíčky!

NETKY.SK • 14 Október 2014, 19:26 • 2 min
Poplach v Štokholme: O rozruch sa postarali tri podozrivé balíčky!

ŠTOKHOLM - Skúmanie troch podozrivých balíčkov si dnes vynútilo uzavretie centra švédskej metropoly Štokholm na niekoľko hodín.

slovakia

left justify in out

Kriminalisti najskôr dostali informáciu o zanechaní dvoch podozrivých balíčkov z filiálok dvoch bánk. Tretí sa našiel na mieste ozbrojeného prepadu zmenárne, z ktorého dvojica páchateľov ušla na mopede.
     

V prípade dvoch balíčkov polícia v popoludňajších hodinách ohlásila, že ich obsah nebol nebezpečný. Tretí balíček však napokon z miesta odviezli, keď predtým nasadili do akcie dokonca špeciálneho robota. 
     

Vyšetrovatelia dúfajú, že sa im podarí identifikovať páchateľov za pomoci očitých svedkov a záberov bezpečnostných kamier. Vychádzajú pritom z predpokladu, že do prípadu sú zapletené viac ako dve osoby, uviedol hovorca švédskej polície pre tlačovú agentúru DPA. Intenzívne pátranie po nich pokračuje aj vo večerných hodinách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies