Poplach na bratislavskej pošte: Z obálky sa vysypal biely prášok

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 12:59 • 2 min
Poplach na bratislavskej pošte: Z obálky sa vysypal biely prášok

BRATISLAVA - Biely prášok spôsobil dnes ráno poplach na bratislavskej pošte na Námestí SNP.

slovakia

left justify in out

Vysypal sa z jednej zatvorenej obálky. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, hasiči podozrivý materiál previezli v špeciálnom kontajneri na expertízu. Na mieste je momentálne polícia. 

 

Biely prášok, ktorý sa dnes ráno na pošte na Námestí SNP v Bratislave vysypal z obálky, neobsahoval antrax. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková, na základe vykonanej skríningovej analýzy sa prítomnosť Bacillus anthracis vo vzorke nedokázala a polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu šírenia poplašnej správy.

 

Dnes ráno krátko pred 8:00 bratislavským policajtom oznámili, že na pošte na bratislavskom Námestí SNP sa z uzatvorenej obálky vysypal biely prášok. Na miesto preto poslali policajtov aj hasičov, ktorí podozrivý materiál zaistili. Miesto je v súčasnosti zabezpečené políciou. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies