VIDEO Ponuku televíznych seriálov spestria v januári Oteckovia

NETKY.SK • 11 December 2017, 14:36 • 2 min
VIDEO Ponuku televíznych seriálov spestria v januári Oteckovia

Bratislava - Prvý diel nového denného seriálu s názvom Oteckovia predstavila televízia Markíza. Rodinný denný seriál zo života štyroch mladých mužov - otcov ukazuje, ako každý z nich po svojom zápasí s úlohou rodiča.

slovakia

left justify in out

"Čaká nás veľmi svieži, zábavný a vtipný seriál, úplne nový typ seriálu, ktorý sme ešte na našich obrazovkách nemali, s výborným hereckým obsadením, kreatívnym tímom, inovatívnou filmárskou technikou," uviedol riaditeľ televízie Matthias Settele k novinke, ktorá sa vo vysielaní objaví v januári.

 

Mužským hrdinom seriálu nechýba zodpovednosť a snaha nájsť si stabilné miesto vo svete ovládanom matkami, čo prináša množstvo úsmevných situácií. Ich život odzrkadľuje situácie, s ktorými sa otcovia bežne stretávajú. V kritických situáciách sa však vedia vynájsť a spojiť svoje sily.

 

V hlavných úlohách sa predstavia Vladimír Kobielsky, Braňo Deák, Filip Tůma a Marek Fašiang. V ženských úlohách diváci uvidia Zuzanu Mauréry, Moniku Hilmerovú, Natáliu Puklušovú či Máriu Havranovú. Odľahčený seriál podľa jeho tvorcov prinesie na televízne obrazovky veľa radosti, "zároveň veľa slovenskej reality, ale srdečnej, láskavej, pozitívnej".

,

"Oproti iným denným seriálom na ktoré bol divák zvyknutý, tu sme sa snažili byť takí trošku modernejší aj v technológii, trošku viac možno filmoví, realistickejší a zároveň hlavne – dodať viac humoru. Čiže nie je to  telenovela, chce to byť zo života, aj o vážnych veciach. Samozrejme, odľahčene, príjmne, ale verím, že zaujímavo a zábavne," povedala kreatívna producentka seriálu Soňa Čermáková Uličná.

 

 

"Hrám bývalú manželku Vladka Kobielskeho s dvoma deťmi, zároveň som riaditeľka škôlky, kde všetky deti chodia. Takže opäť môj starý charakter - sympatická matka dvoch detí, ale stále mám tie deti rovnako staré, to je celkom dobré," uviedla s úsmevom pre TASR Mauréry. "Behám medzi mlynskými kameňmi, snažím sa vyhovieť aj manželke, exmanželke aj tej perspektívnej manželke. Je to chlapec stláčaný životom," priblížil svoju seriálovú postavu Kobielsky a na margo televíznej novinky dodal: "Mal by to byť príjemný rodinný seriál s bežným problémami bežného diváka. Ak sa niektorí stotožnia s našimi osudmi, bude to len fajn, že si povedia - toto isté ja zažívam alebo túto situáciu som zažil."

 

Seriál je inšpirovaný čilskou predlohou, ktorá je adaptáciou pôvodného argentínskeho formátu. "Pôjde o pomerne ľahký seriál, ktorý je vtipný, zároveň dojemný. Rátame s tým, že divák by sa cez slzy mohol aj smiať," povedal Vladimír Fischer, jeden z režisérov "svižného, moderne koncipovaného" seriálu. "Od kamery, ktorú robíme trošku novým spôsobom, cez strih a rôzne efekty. Je to posun v kvalitatívnej a formálnej stránke," poznamenal režisér s tým, že seriál s množstvom detských hercov vzniká vo veľmi príjemnej atmosfére. "Keď sa nám podarí dobrú atmosféru z pľacu preniesť na televíznu obrazovku, bude to veľké pozitívum, diváci sa majú na čo tešiť."

 

Na realizácii tohto veľkého projektu - natočených alebo začatých je asi 70 dielov - sa podieľali dovedna štyria režiséri. Okrem V. Fischera sú to Adriana Totíková, Zuzana Mariánková a napokon - známy český filmový režisér Petr Nikolaev.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies