Pomôžte pri pátraní: Z Kremnickej psychiatrie utiekol starší muž (72)

NETKY.SK • 4 Apríl 2014, 06:57 • 2 min
Pomôžte pri pátraní: Z Kremnickej psychiatrie utiekol starší muž (72)

KREMNICA - V Kremnici a okolí dnes už druhý deň pokračovalo pátranie po 72-ročnom Kamilovi z Novej Bane, ktorý odišiel z kremnickej Psychiatrickej nemocnice profesora Matulaya.

slovakia

left justify in out

Podľa nemenovaného zdroja ide o muža, u ktorého došlo vplyvom ochorenia k úbytku rozumových schopností a schopností orientovať sa. 
      

"Včera poobede bola za ním návšteva, rodina. Zrejme sa mu oživila jeho túžba po domove a je pravdepodobné, že sa snažil dostať domov," podotkol zdroj. V čase, keď opustil nemocnicu, mal na sebe oblečené papuče, modré tepláky a sivú bundu. 
      

Pátranie po nezvestnom pacientovi dnes pre internetový portál ziar24.sk potvrdila aj krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková. Do hľadania sa zapojili aj mestskí policajti, centrálna záchranná služba Gabčíkovo, Horská služba Kremnica a vrtuľník Ministerstva vnútra SR. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies