Polícia zhabala Tevezovi jeho nové auto kvôli neplatnému vodičáku

NETKY.SK • 16 November 2012, 16:12 • 2 min
Polícia zhabala Tevezovi jeho nové auto kvôli neplatnému vodičáku

Polícia zhabala Tevezovi jeho nové auto kvôli neplatnému vodičáku - Futbal MANCHESTER - Carlos Tevez mal včera menšiu potýčku s políciou, keď ho zastavila hliadka a oznámila mu, že jeho vodičský preukaz v Anglicku už nie je platný. Teveza zastavila hliadk

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Carlos Tevez mal včera menšiu potýčku s políciou, keď ho zastavila hliadka a oznámila mu, že jeho vodičský preukaz v Anglicku už nie je platný. Teveza zastavila hliadka v Manchestri, keď šoféroval svoje nové biele Porsche Panamera.

Argentínsky reprezentant stále jazdí s medzinárodným vodičským preukazom aj napriek tomu, že mu pre 12 mesiacmi bolo oznámené, že si ho musí vymeniť za platný vodičský preukaz Spojeného kráľovstva. Potom už len sledoval, ako naložili jeho auto na odťahové vozidlo.
Funkcionári Manchestru City mu pomáhajú s potrebnou dokumentáciou, ale do tej doby, kým si všetko vybaví, zostáva auto zhabané políciou. City zároveň dôrazne popreli, že by bol Tevez zatknutý, ale argentínsky útočník čelí 3-bodovej penalizácii a pokute.

Tevez, ktorý v City zarába okolo 200.000 libier týždenne, je veľkým fanúšikom rýchlych áut, obzvlášť Porsche.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies